or home between her knees

Min hand är ej längre min hand. Min arm är ej längre min arm.
Dessa mina två lemmar har abdikerat från min kropp, lämnat min axel likt ett skepp lämnar en hamn för att söka allt besättningens gårdag ej kunnat erbjuda. Det var flera veckor sen de bröt med mig. Det kom plötsligt, likt en flygel från skyn.


De vägrar nu komunicera med resten av mitt allt, inte en enda vettig idé kan be tillåta. Ingenting värt att skrivas skrivs, inget värt att nedklottras tar sig längre än till min axel. Sen blir det stopp. Väldigt mycket stopp. Sen stöter de nyfödda små skrikande idéerna på Handens Revolutionära Armé som kastar tillbaka dem mot taggtråden,stampar på dem och sprättar ut deras spädbarnstarmar med vinterkalla vapen.
Summa sumarum, nothing good is able to get anywhere. Not one single idea can be transformed into something worth reading.
Men det gillar vi.

Någon mer vi gillar är när familjemedlemmar är obstinata djur som vägrar inse att man behöver försöka lyssna för att döttrar ska orka föra en normalt samtal med dem. Sånt gillar vi väldigt mycket. Lika mycket som att en familje-mys-oh-vad-gosiga-och-trevliga-vi-försöker-vara-kväll slutar i skrik, bråk och tårar.
Fem av Fem toasters.

So just fuck it.

Follow wherever your character leads you, not where you wanna go.



Äntligen.
Kärlek  och jag glömde av vart jag var i en och en halv timma. Aldrig att jag slutar älska er.

hårsäck

Just got to tell you about my Prettolisious Moment yesterday.

Börjar med att köpa filmfestivalbiljetter, fair enough, inte så farlig men när färden sedan fortsätter till Stadbibliotekets poesihörna börjar den röda lampan blinka lite halvhjärtat.
Väl där inne blir jag ivägringd till Saronkyrkan, och efter ett par goa timmar med pensionärsvett och vassa armbådar sitter jag på bussen med med en ny, lagomt insliten skinnväska någon dement kvinna säkert dött med.
 
Inte nog med det, en plansch med naken, svartvit peniskonst, två diktböcker á la Bruno K Öijer och Kristina Lugn PLUS lite svensk melankoli signerad Norén trängs även i min fasionabelt slitna skinnväska.
The prettoalert is going bananas och jag borde avrättas med ett nackskott på direkten.

Shame on me.
Nah, men lite fult är det allt.


Idag har jag sprungit.
I 30 minuter.
I skogen.
Frivilligt. Take that you mottahfokkah.

let´s celebrate this sunday with a complete mindfuck.

och ni får trycka på länken om ni vill få det, för jag får AIDS och leukemi på den här bloggen när jag ska försöka lägga in gulliga små enkla youtube-rutor som man bara kan trycka på för att bli hänförd.

Jag tror att den här bloggen är min fru i klimakteriet, en humörsvängsbitch som vägrar göra som jag säger bara för hon inte får tillräckligt med uppmärksamhet.

Over and out.
http://www.youtube.com/watch?v=Q16KpquGsIc&feature=related


tjeppoppy

Hey fattypoops.

King Pow.
Samaritan Girl.
And now for something completly different.
Porr.
Mormor och morfar.
Min pappa på en häst.
Valnöts/choklad/aprikoskaka.
Fatsomat med svensk fet svennesås som konstiga människor har på pizzor, man äter till kött, inte går att stava tll och alla män älskar (jag).
Mjukisbyxor.
Yann Tiersen.

My friday roolz maan.

Sen har jag feber också. Happypeople dance på det I tell ya!

then you know where you´re at.

Hej alla mina läsare, idag har jag varit på filmpremiär.
Det var en jättedyr fim som hade premiär, jag drack massa champagne, alla människor som betyder något älskade mig och jag sög av Kleerup. Jag fattar inte varför ingen har gjort pälskappor av småbarn, dom är ju så himla mjuka. Och sen tänker jag aldrig torka mig själv i bajshålet, det är ju bara så äckligt, jag menar man förstör ju naglarna. När jag flyttar hemmifrån ska jag ha någon som gör det åt mig.

Nej nu ska jag gå och träna med min super snygga pojkvän som heter Jonas von Hoppschburg, har massa aktier, sveriges ståtligaste backslick och i hemlighet vill vara en flicka.  Puss på er, glöm inte att pengar är den nya svarta!


Höhö.


vardagens komiska absurditet

"vad tråkigt det är att städa,
jag hatar att städa.
Har ni tänkt på hur mycket tid folk lägger på att städa?
när jag skaffar egen lägenhet ska jag lätt ha städhjälp.
hur mycket kan det kosta egentligen? "

Blondinbella.
Min kära lilla vän, mitt älskade lilla blonda mobboffer.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388&renderingdepartment=2.26515

Se, skratta och skratta tills ni ligger på golvet och kippar efter andan. Här ser ni en tjej som kommer gråta kinderna randiga med provförpacknings mascaran när konsumtionshysterin och stureplansromantiseringen äntligen släpper Mellanmjölkens förlovade land ur dess stålklor.

Men tills dess, se på det som humor. Stackar tjej. Man borde starta en fond; För Blondinbellas Försörjning Efter Rynkorna och Gäddhänget". Hon lär behöva det om fem år.

För att citera min goda vän Elin: "Det känns som om jag förlorar hjärnceller av att lyssna på henne"
Min vän är en vis kvinna, mycket vis.





today was a good day

Intelligenta vänner är en bra grej.
Rea är en bra grej.
Dåligt samvete eftersom att man inte behöver reapåsarna är egentligen en bra grej det med.
Att fika är en bra grej.
Kent, Jonas Gardell, hobbyfilosoferande, framtidsfundersamhet, drömmar om Paris, stora, osexiga men ack så bekväma trosor är inte helt fel att det finns heller.

Att vara ganska nöjd med allt på det stora hela, ha goa om än lite fastvuxna föräldrar. Att få mat när man kommer hem. Att få nytvättade kläder.
Att sitta som en nöjd Budda bland sina fettvalkar och finurligt plira mot världen, det är ganska mysigt.

Idag har varit en bra dag.
Idag har 43 palestinska barn dött i granatattacker.
Idag var jag född i rätt land.
Mellanmjölkslandet, du är rätt medelålders och bekväm av dig. Lite frusen och tystlåten, men jag är åt helvete nöjd att få finnas här.

Tjoho. Sentimentalitet är en gåva vi borde vältra oss i lite oftare.


I walked a minefield I had never heard of

Ane Brun.


Det är allt jag har att säga.
Som en ryggmassage för öronen och en kopp varm choklad om vintern för själen.

Leta upp och älska, my young padawans!

djupt sig bugar i tårar

And hey all you people.

Idag vill jag ha en snopp. En mysig liten trousersnake som blir grov och bultande när man tänker på vackra damer och små hundar. Låg och krampade i mensverk hela natten. Sprang upp upp ur sängen flera gånger to avoid vomiting on my poor boyfriend som fick stå ut med hela det brinnande PMS-helvetet.
Stackars liten.

Är därför sjukt trött idag.Sitter här och funderar på att slänga upp The Most Epic of All Epic Movies Ever Made, Sagan om Ringen på min pappas nyinförskaffade penisförlängare i svart plast, en HD-TV med mer pixlar och mollijox än din mamma.

Käre pojkvänen var här från igår till idag, fick stå ut med en trött flickvän. Först trött igår efter Lousies 18års hallabaloo, sen trött efter min natt på badrumskaklet med Jonas Gardell som min bästa vän. Har börjat på en ny av hans böcker, Oskuld.
Hittade den på ett antikvariat, all cred to Rikard. Det är lite som att ha en ny förälskelse i fickan, att plocka fram och lära känna mer och mer.

And all you guys longing for something that will give you tha extra tingeling feeling, Cornelis Vreeswijk.
 Chesus man. En kulturklenod är allt vad jag skulle vilja kalla honom, den som kommer och säger att Imperiet gör Märk hur vår skugga bättre ska få ett kvastskaft i ögat. Jag är en tönt, jag vet but man it feels good!


Men toodeloo loves, ska ringa och boka bowlingbana så jag och mina old peeps kan roa oss med denna runkmuskelns älskade sport imorgon.

even your time will come, she said and leaped into it all (2)

vi borde lova oss själva
 dyrt och heligt,
att lämna varandra
när morgondagen slår an i moll

att stanna här tills den duvgrå och ännu frasande timmen
viskar mig från taknockarna
lockar mig upp, upp
bort, bort
iväg till städer av kullersten, rödvin drömmar och död

För varje dag viskar de högre, berätta min vän
hur de in smyger ditt namn
likt en vindström om våren
pressar kilar,
pulserar av vardagsbändande begär

Ljug ej min vän,
utan säg mig
att det är dem du söker
när staden rodnar 
i takt med morgondagens puls





Hej, tjejen är försöker.
Hej, tjejen önskar hon kunde.

mm

min blogg är en mongolid klitoris som vägrar kopiera saker.

och ja, jag har sömnproblem.

2009-01-03 @ 02:48:19 Permalink Mitt liv. Kommentarer (0) Trackbacks ()


augustine

You ever get the feeling that times changed without your permission?

Att man helt plötsligt vaknar upp och märker att alla gamla vänner och ansiktens liv också skende iväg i samma takt som ditt eget? Att tiden obönhörligt rör sig framåt, likt vatten på en sluttande grusväg. Till en början rinner allt vatten tilsammans, men desto längre ner längs vägen vi kommer, desto mer delar det upp sig i mindre och mindre rännilar, tills de alla dör, torkar ut eller blir till gegga och dödas av ett tjockt barn som kommer rullande.
(klockan är halv 2, och då får liknelser lov att vara värdelösa)

Anywho. The reason for being so melodramatic is a dinner with some old högstadie-friends of mine. Jesus. Vi är alla oss själva, vi tycker fortfarande om varandra, men vi har alla, i olika grad, blivit misshandlade av livet i var sin mörk gränd. Some found love, some found succes, some beauty, but I´m still the worst singer.

Ibland (let´s not be untrue, ganska ofta) funderar jag kring hur mycket man egentligen vet om sina vänner. Om vad det är de gömmer för mig, likt jag gömmer mina skrymslen för dem. Ända sen jag var liten ville jag uppfinna ett utag i hjärnan. Man skulle koppla in en sladd mellan två personer och sen skulle man kunna gå in i varandras medvetanden. Ocensuerat, ärligt, brutalt, slaskande kompakt. Inga påhitt. Inga försköningar. Man skulle efter ett par sekunder få total förståelse och inblick i en annan människas liv och åsikter.
Om jag hade varit en liten nerd med manchesterbyxorna upp i armhålorna och den utsökta, flackande stirrblicken bakom mina flaskbottnade glasögon hade jag lätt kammat hem ett nobelpris på det där. Men icke, har man valt diskursteorier och samhäll så har man.
Men jag är fast på det hypotetiska scenariot, måste erkännas.

Min skrivproduktion är reducerad till den här bloggen, sadly enough. Får väl skaffa mig SARS så jag har något att skylla på. Eller lura i mig själv att jag samlar verklighet.
2009-01-03 @ 01:35:09 Permalink Mitt liv. Kommentarer (0) Trackbacks ()


Total avsaknad, uppdrucken vodka och en ny livstid

Jag har slått iväg en liten funderare idag. Kom hem från det nya årets efterdyningar, lyssnandes till Ane Brun och frossandes på amerikanska pannkakor letade jag mig in på Navid Modiris blogg. Ska nog starta en seriös blogg. Eller hitta något tema på den här.

Kanska lista olika saker per dag, som 10 konstiga sätt att dö på, de 5 godaste tandkrämerna eller nordens 3 fulaste djur. Eller så kan man leta upp obscena band som slaktar småfåglar på scen i en demonstaion mot patriarkatets hänsynslösa exploation av det täckta könet. Eller lägga upp små futuristiska Haiku-dikter.

Eller! Oh. Nu kom den bästa idén och sparkade mig i magen.
Jag ska blogga och för varje dag presentea ett ämne man kan blogga om, för att underlätta för alla med hjärnblockader, alla som vill följa med strömmen men har fantasibrist, alla som har för mycket fritid eller alla som har en fetisch på konstiga infall.
Eller bara för alla som vill ha lite skev, okomplicerad, icke-ställningstagskrävande läsning när de väntar på att makaronivattnet ska koka klart.

Mitt första nyårslöfte var att störta Blondinbella, men får kanske lägga det projektet på is.

Bloggsverige! När ingen längre vill läsa om era klädbyten, tonårsfödslar eller mingelfester, här kommer räddaren som kan fiska tillbaka alla de här livsnödvändiga läsarna igen; BloggAkuten-Din vän i Idétorkan.

ha. eller inte.

Amen. Nu blir det Führens Elit med världens bästa Fredrik. Plus valnötter och russin. Fan vad gott det är.
2009-01-01 @ 20:50:05 Permalink Mitt liv. Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0