en hel värld

Att älska är att att tycka om någon så mycket det gör ont i dig när han inte är där, att sakna någon så mycket att man börjar känna hans doft omkring sig bara för att du skulle göra vad som helst för att få ligga brevid honom igen.
Att ligga vaken på natten och bara lyssna på hans andetag i mörkret. Att känna sig orolig ända tills han håller om dig, känna hur inget längre spelar roll så länge du får känna hans händer mot din hud, känna värmen av hans andetag mot din hals.


Att älska någon är att kunna dö för hans lycka.




Love will tear us apart



Mitt hjärta kommer vara helt dött när vi tar slut. Jag trodde dom var de perfekta, men det var de inte. Eller de var perfekta i två månader, nu är vi kallade de perfekta. Hoppas vi inte går samma väg.


Jag hatar min osäkerthet, för jag vill vara värd honom, han är så otroligt vacker på alla sätt. Men jag vill bara höra att jag duger. Men hur fan frågar man det? Hur ber man någon säga att man är bra när båda vet att man inte kommer kunna tro på det? Men jag antar att man lär sig sånt här, jag är nog fortfarande en nybörjare. Men jag vill lära mig med honom, jag vill göra mina misstag med honom så jag tillslut kan ge honom det bästa som går att ge någon, för det är han värd.

Alla tror att vi känner varandra bättre än vi gör, men jag känner honom knappt, inte än. Eller jag hoppas i alla fall att man kan säga inte än om det, att vi kommer få chansen att växa tillsammans.

RSS 2.0