let me know where you are hiding

Hello my dear everyone.

Idag är en dag av måsten, te och en reträtt in i mitt sänghörn. Sitter och ska skriva ett par grejer till Journalistiskt Arbete, bli klar med pjäsen och en massa annat bajs innan Simon kommer hit från konserten. Tills dess väntar jag här som en flitig hemmafru, invirad i filtar och med The Faint, Ossler och The Velvet Underground as my faithful companions.
Den du.
Det kunde varit värre.

Well, I think she´s pretty good.


http://www.artexhibits.com/

idag snöade det i Göteborg.

Idag är det torsdag.
Idag har jag prövat på yoga för första gången. Idag har jag lärt mig hata stående hunden.
Dessutom har jag skaffat mig en stor man som kallas Penningaångest. Han är grov med ännu grövre kängor och han bara älskar att sparka på mig och skrika" Placebo kommer till Siesta och du har inte råd. HAHA motherfucking förlorare utan jobb!" Det tycker han är ganska kul.
I know a lot of dudes dislike Placebo, men ärligt talat. De är min kärlek. Har lyssnat på dem i många, många år nu och de är faktiskt det enda band där jag fortfarande inte har tröttnat på en enda låt.
Och nu kommer de till Sietsa.
Och nu har jag inte pengar till det.

I alla fall inte om jag vill till Hultsfred och Frankrike.
Förövrigt, ja. Jag vet att det här är ett stort dallrande i-landsproblem och att jag fan skulle ha mer rätt och klaga om jag hade AIDS eller något annat som är viktigt på riktigt. Men idag är en dag av illamående och blöö-känsla, så då är det helt okej att vältra sig i nonsensproblematik.

You know how I´m gonna fix all my problems for today?
Jag ska kolla på Sex and The City, söka lite jobb och äta pannkakor.
Och drömma om en okänd, stenrik släkting som kommer  på en vit biogasdriven springare och räddar mig från draken Penningaångest och hans njurkrosskängor.

Would you like some sausage?


http://www.pown.it/850


Han växte ur sig själv

 


som en blomma.
Slog ut ur vaxduken och slingrade sig bort mot köksfläkten. Han slingras och frodas och flåsar och växer och spränger, snärjer. Växer om sig själv, som en orm i Snake, undviker panikartat sin egen svans. Söker nya vägar att expandera sönder tills det inte längre finns någon plats kvar på displayen och han explotamefanderar rakt ut genom fönstret.
Glasskärvor rusar med ett dån som av tusen och åter tusen ryttare. Skoningslöst professionella projektiler banar väg för honom, sliter hans motstånd i stycken, kliniskt och sekundsnabbt. Han flyger ut i allt. Spränger ut i rymden. Bort. Långt, mållöst. Som en flugfiskares linas färd genom skymningsluften kastas han ut i verkligheten tills hela hans komprimerade kropp tänjs ut och även rötterna rycks bort ur kökets
saktagående
slummer.

nej men hej.

Jag bara älskar hormoner.
Jag bara älskar dem så fruktansvärt mycket. Jag vill bara ta dem och gosegulleplutta mig med dem. Oh, vad jag älskar mina hormoner.
 

När jag var i London häromdan fick jag en sån otrolig lust att växa mig ur gymnasiet snabbt som satan och flytta dit. Kalla mig pretto, dum eller icke orginell, men det är någonting med den staden. Jag känner mig lite hemma när jag promenerar runt där, skulle kunna gå gata upp och gata ner tills mina fötter nöts ner och jag hasar mig längs Brick Lane på blodiga stumpar.
Nej, inte riktigt. Men bara tanken på att lägenheten finns där, nära det övergivna järnvägsspåret och murgrönsklädda tegelvägar gör mig nästan knäsvag.

Dude. I think I have fallen in love with a city.
We have only met like five times, but I´m like man. This is it. This is the real thing you know. This is The One.
I can feel it you know.
Hoho. Nu blir det skrivande och Placebo för jag är inne i ett sånt grymt skönt mode. Sen imorgon ska Fredrik firas med överraskningsfrukost. Klockan 10. På en lördag. Vad gör man inte för vänskapen... Ska gå upp tidigare än tidigt och göra smoothie, Yeey.
Jag bara älskar att gå upp tidigt.

Sen, innan jag drar mig tillbaka och låter tystnadens ridå skilja er från min vardag tänkte jag berätta att jag är officiell Moviemaker, Pressansvarig och Triangelskötare för Firmafest; världens Blivande Bästa Band. Hehe.
Goa tjejer är det i alla fall.

dö.

Om jag skulle berätta för dig varje gång jag vill ta ditt huvud och vrida det som en disktrasa. Ta tag i dina öron och vrida dem obönhörligt, ett åt höger och ett åt vänster. Skinnet slits, blodådror spänner och vibrerar loss. Du skulle titta på mig med sympatiblänk i ögonen. Blänk blänk säger blodsbandet. Men jag skulle vara just det, obönhörlig. Skrik hur du vill, framlänges, baklänges, högt, isade eller brinnande. Inte fan skulle jag lyssna.

Om jag skulle bete mig lite irrationellt.

Om jag skulle ta ett steg över din räta linje, rubba din balans, pissa på din parallellkrattade grusgång.
Om jag skulle vara lite ologisk.


This is a good day.

I think I reached Nirvana today.
På bussen hem blev världen riktigt vacker. Solen sken, jag var lagomt seg, hada en grymt go gårdagskväll med  vin, vänner och dansande på stolar tills natten blev morgon bakom mig. Jag slogs av tanken att, Fan, livet är riktigt jävla bra. Suddenly, the world lay at my feet.
Jag har världens bästa vänner, familj, drömmar, whatever the fuck could be perfect, I´ve got it. I alla fall idag.

Sorry guys, but this is nothing but a happy day. Not one single thing is gonna spoil my mood, and that´s why I am rockin my self to sleep with Simon & Garfunkel and Sex and the City.
And yes, I am of to FUCKIN FLIPPIN BELOVED LONDON TOMORROW( yesyesyes I just wet my pants in excitement).
Så det så.

just for the record



Jag älskar människor som pissar på normer.
Jag älskar kvinnor med en röst som kan någonting.
Jag älskar den här kvinnan.

The Gossip till Hultsfred.
All right, to be honest är jag bara död på en låt än så länge( Stading in the way of controle, real fucking happiness). Men grejen att hon ställer sig på scen i nätstrumpbyxor eller hudfärgad body och bara kickar ass får mitt hjärta att bulta av kärlek.

Tre saker jag älskar av hela mitt hjärta



1)
Att vara sjuk
Åh, vem älskar inte att vakna med Tjernobyl forsande ut ur näsborrarna och en fet kärring på bröstkorgen? Nobody, nobody I tell you! Kladdiga näsdukar, Tv-shop, morgonrockar och katter som spyr, that´s my thing honey!

2)Filmer som stänger av sig
Och för att göra denna vackra dag ännu mer sprudlande vacker stänger filmen av sig. Och vägrar vakna igen. Jag startar om datorn, och gör ett nytt försök. Men nej. Även datorer kan vara mongolida, så jag får ge upp och kolla på Highlander med en illaluktande lillebror. High score!

3)Pappor som föddes utan medkänsla eller förmåga att lyssna på folk.
Look, a moron! That must be her father.


Dessutom har jag mensvärk.
So just fuck off.

Mon coeur nést ps vôtre, mais vous souffle dans lui


Jag vill skriva om dig,
göra dig rättvis med mina ord.

låta varenda jävel förstå
känslan bakom mina revben
varje gång jag vaknar och märker
att Du ligger kvar


Jag vill måla mina ord på varje vägg jag ser
skriva dem med röd färg
så de kan lysa igenom bilarna
duvorna parkbänkerna
måndagen

fredagen, igår

vår framtid,

mogrondagen gårdagen evigheten.


Jag vill lära mig göra som du gör,
få tiden att stanna
världen att hålla andan
döda alllt 
tills enbart vi består.
Spara dina ögon när de lever
Spela in ditt skratt
för älskling

när världen inte längre jagar dig

finns inget vackrare än du


Min vackraste,
jag vill visa dig varför jag minns dig


he's on his own, but his own is you

Vad gör man när man inte vill plugga franska eller svenska?
Man tar av sig byxorna, mikrar marshmallows, läser poesi och tittar på Pussycat Dolls- Girlicious.
Och lyssnar på Kings of Leon. Speciellt Milk.


RSS 2.0